1 |
19 تير 1392 مقوي و مغذي سازي غذاي كودك مقوي و مغذي كردن غذا براي تمام كودكان بخصوص كودكان بيمار، دچار اختلال رشد، سوءتغذيه و يا نارس بودن زمان تولد ، توصيه مي شود. | |  | |
|
19 تير 1392 اهميت ميان وعده
نبايد ميان وعده ها آنقدر زياد باشد كه كودك نتواند غذاي اصلي (ناهار و شام )را بخورد. | |  | |
|
|
19 تير 1392 تغذيه كودك 5-1 ساله شيرخواران از يك سالگي به بعد، علاوه بر غذاهايي كه خوردنشان را در سال اول زندگي ياد گرفته اند، بايد از غذاي سفره خانواده نيز استفاده كنند. | |  | |
|
19 تير 1392 تغذيه كودك 12- 6 ماهه شير مادر تا پايان شش ماهگي به تنهايي و بدون اضافه كردن هر نوع غذاي كمكي براي رشد طبيعي شيرخوار كافي اسـت.بعـد از شـش ماهگـي نيازهاي غذايي شيرخوار فقط با شير برآورده نمي شود و بايد علاوه بر شير، غذاهاي نيمه جامد را نيز براي او شروع كرد. | |  | |
|
19 تير 1392 تغذیه کودکان در دوران بیماری و پس از آن در دوران بیماری به دلیل بی اشتهائی کودک ،از دست دادن مقداری غذا و انرژی ( در تب ،اسهال ، استفراغ ) و افزایش نیاز کودک جهت مقابله با عوامل عفونی و خارجی ، کاهش وزن( توقف یا تاخیر رشد ) در کودک دیده می شود. این در حالی است که در این زمان نیاز به مواد غذایی ب ... | |  | |
|
|
|
1 |